+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Защо iRepair?

Ние сме по-различна технологична фирма

 

Кое ни прави по-различни? След 12 години, седем от които специализира в ремонт на Apple устройства отвъд океана, основателят на iRepair се завръща и създава сервиза преди всичко, за да предостави на потребителите на Apple в България достъп до адекватен, профилиран и качествен ремонт на пълната гама продукти на марката. iRepair предлага бързи, ясни и конкретни решения за вашите проблеми с iPhone, iPad, MacBook и iMac.

Бизнес модела на iRepair е изграден на базата на дългогодишният ни опит, придобит при обслужване на клиенти и управлението на IT фирма в САЩ. Винаги ще ви посрещнем с приятелска усмивка и ще ви обслужим като част от нашето семейство. Ще направим всичко възможно да разрешим вашият проблем, като основната ни цел е да останете с усещането за професионализъм, удовлетворение и справедливост.

 

Без празни приказки, без продавач консултанти, без бюрокрация – това са трите принципа които следваме.

Използваме подход, който е уникален за iRepair. Той е базиран на поднасянето на точна и ясна информация, без празни приказки и излишна бюрокрация. Сервизът предлага безплатна диагностика, като за повечето устройства това става на момента, докато чакате. Когато дойдете при нас, ще говорите директно с техник, а не с някой който знае по-малко от вас. Няма да се възползваме от това, че сте в шок от повредата на любимия ви Apple, за да ви изпразним портфейла. Държим в наличност най-често използваните резервни части, поради което ремонтът на дадено устройство се извършва в кратък срок.

iRepair е създаден, за да ви предостави най-доброто обслужване, фокусиращо се върху вашите очаквания, а не върху нашето собствено удобство и комфорт. Насърчаваме ви да проверите и другаде, разликата в опита с iRepair най-добре се забелязва от хора които преди това са били на друго място!

„Фокусираме се върху това да предложим на клиентите си 100% удовлетворение, отнасяйки се с уважение към тях, предлагайки им честен съвет и почтенно обслужване. Ние не сме огромна и безлична компютърна корпорация… ние сме истински хора с истински имена, гордеещи се да предоставят такова индивидуално внимание и изчерпателно обслужване, което големите корпорации не могат да ви предложат. Елате при нас и ще го разберете сами!“ –  от основателя на iRepair

 iRepair™ – Apple сервиз София Център
ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000
Понеделник – Четвъртък 10:30 – 18:00
Телефон: 02 950 6655 | GSM: 0897 643030

„iRepair“ е регистрирана Търговска Марка за територията на Република България

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

    Име*

    Телефон*

    е-поща*

    Относно

    Съобщение