+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Ремонт на намокрен с вода или друга течност MacBook лаптоп

Изляли сте чаша вода, сок, кафе или бира върху вашия MacBook. Не се тревожете, не го отписвайте все още! В iRepair ще Ви предложим бърз и качествен ремонт на залят / наводнен MacBook.

Елате в нашия сервиз или изпратете вашия лаптоп за безплатна диагностика.

Ще се наложи да оставите лаптопа си при нас, за да му извършим точна безплатна диагностика и да ви кажем какъв е проблемът и какво трябва да се поправи. Ако повредата на лаптопа е толкова голяма и до степен, в която е безмислено да се ремонтира,  може да си го вземете обратно, без да дължите нищо. Ако сте в София или наблизо, елате до нашия сервиз. Ако се намирате в друг район на България, винаги може да изпратите вашия лаптоп за безплатна диагностика.

Повредата на MacBook лаптоп, залят с течност, е сериозна, тъй като корозират чувствителни електронни компоненти – но това все още не значи, че не е възможно тя да се отстрани. В официалния сервиз на Apple ще чуете цени от порядъка на 1000 и 1500 лева, позоваващи се на това, че трябва да се замени цялата дънна платка. Истината е, че те не само че нямат необходимите знанията и уменията да извършват такъв тип ремонти, но те просто не са заинтересовани да се занимават с поправка на части, които вече притежавате. Много по-лесно за тях е да ви изнудят да замените изцяло частта с нова. Сметката обаче плащате вие, като всички тези ненужно заменени части са на ваш гръб!

В момента в който разлеете течност върху вашия MacBook, трябва веднага да спрете да го ползвате! Опитът лаптопа да се включи и използва, само ще направи повредата още по-голяма, като позволи на електричеството да премине през мокрите и окъсени елементи. Даже и в такъв случай, в който повредата е толкова обширна, ние пак ще я отстраним, но е по-добре да се ограничат пораженията, така че вероятността да поправим вашата платка в по-кратък срок да е по-голяма.

Macbook water damage repair

Когато дойдете в iRepair, ние поправяме!

Какво прави услугите на iRepair по-различни? Повечето сервизи или отказват, или изпращат на друго място ремонтите, свързани с поправка на дънна платка на ниво елемент, тъй като те нямат необходимите знания и професионални инструменти за да ги извършат. Това причинява голямо забавяне и неочаквани изненади, тъй като човекът, с който комуникирате, не работи за компанията, ремонтираща вашето устройсвто. В iRepair, отговорността не може да бъде прехвърляна на друг. Ние ремонтираме вашият лаптоп, ние ремонтираме вашата дънна платка и вие имате отношения само и единствено с нас.

Ремонтът на дънни платки извършваме тук на място в нашия сервиз, което ни дава предимство пред другите фирми, изпращащи такъв тип сложни ремонти на друго място. Ние си разбираме от занаята.

Причините да ремонтирате повреда от течност при нас в iRepair

 • Предлагаме ремонт на дънните платки на ниво елемент тук на място.
 • Поправяме каквото е повредено, избягвайки високата цена за цялостна замяна на платката.
 • Използваме специфична технология за ултра-звуково почистване на поразени от течност електронни елементи, което е голяма стъпка напред в сравнение с конвенционалния и широко разпространен метод „спирт и четка за зъби“.
 • Предоставяме 3 месеца пълна гаранция за нашата работа!

Проблеми, които ще отстраним от вашия повреден от течност Apple MacBook

 • Не може да се включи.
 • Замръзва или забива.
 • Липса на подсветка или картина на екрана.
 • Неспособност да зарежда батерията.
 • Клавишите на клавиатурата не работят правилно.
 • Тракпадът не работи и не отговаря на допир.

Обадете се за безплатна консултация с наш техник

Телефон: 02 950 6655 | GSM: 0897 64 3030

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

  Име*

  Телефон*

  е-поща*

  Относно

  Съобщение