+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Безплатна диагностика докато чакате!

Ще разберете какъв е проблемът с вашето устройство, докато сте при нас в сервиза.

Типично за повечето сервизи е да ви кажат „ще погледнем какъв е проблемът и ще ви се обадим до седмица.“

Вие сте тук защото имате нужда от бързо обслужване. Ако имахте една седмица, за да чакате някой да разбере какъв е проблемът с вашият компютър, по-скоро ще си го поправите сами. Ние ви разбираме, затова ви предлагаме диагностика, докато чакате. Това означава, че ще ви кажем какъв е проблемът с вашият Apple продукт на момента, докато сте при нас.

Имайте в предвид, че това не е възможно във всеки един случай. Понякога устройството има съвкупност от проблеми и не е възможно за кратко време да определим всеки един от тях. Ако вашият Mac лаптоп е бил намокрен или повреден вследствие от заливане с течност, ще трябва да го оставите при нас за един работен ден. Реалността е такава, че не винаги може да направим точна диагностика за толкова кратко време. В такъв случай ще се свържем с вас, за да ви уведомим за проблема и вариантите, които имате за ремонт.

В много от случаите, ако изчакате малко по-дълго, ние ще разглобим вашият Apple лаптоп и ще ви кажем какъв е проблемът. Не работим на принципа вашето устройство да бъде оставено в изчакване и да бъде проверено тогава когато намерим за добре, Когато получаваме задача, я вършим на момента.

 

Безплатна диагностика – ние нямаме такса за диагностика.

Проверката или разглобяването на вашето Apple устройство, за да разберем какъв е проблемът при нас струва точно нула. Вярваме, че таксата за диагностика е хищнически подход в бизнеса с ремонт на компютри или други устройства. За установяване на проблема и предоставянето на цена за ремонт ние нямаме такса.

 

Обадете се за безплатна консултация с наш техник

Телефон: 02 950 6655 | GSM: 0897 64 3030

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

    Име*

    Телефон*

    е-поща*

    Относно

    Съобщение