+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Изключителна комуникация

Големите вериги слугуват на бюрокрацията. iRepair избира рационалния и практичен подход.

 

Директната комуникация с техника е важна, за да се избегнат грешки от типа изгубени в превода.

При основаването си преди години, iRepair е функционирал като бизнес с един единствен техник – неговият основател. Бизнесите представлявани от един човек, предлагат на клиентите си предимството на директната комуникация, която е от полза и за двете страни. Чрез директното общуване с техника, който практически ще извърши ремонта на вашето устройство, се елиминира възможността за прехвърляне на отговорността върху друг.

 

Поддържайки висок стандарт, нашите техници имат необходимите знания и умения, за да намерят най-доброто решение за вашият проблем.

Когато бизнесът се разраства е много трудно да се запази на високо ниво индивидуалното обслужване. Как ние успяхме да се справим с това предизвикателство? Създали сме точни и ясни правила така, че и нов работник да може лесно да поддържа високия стандарт и разумния подход при обслужване на клиента.

 

Наели сме талантливи хора, които са освободени от бремето на обичайните изисквания, постоянен контрол и измерване на постижения.

Фокусираме се върху създаването на привлекателна работна среда, в която талантливите хора да се чувстват като у дома си. Когато им предоставим небходимите инструменти, когато ги освободим от оковите на бюрокрацията, резултатите са повече от впечатляващи. Нашите техници са изявени професионалисти в работата и уменията си. Свободни са да вземат самостоятелни решения, без да се допитват до друг.

 

Нашите техници не следват ръководство или инструкции със стандартни решения, за да могат да диагностицират и ремонтират дадено устройство,

Насърчаваме ги сами да намерят най-доброто решение за индивидуалния ви проблем, което да е съобразено с вашето време, вашият бюджет и преди всичко да бъдат сигурни, че са разбрали това, от какво имате нужда. Всеки един от тях разбира какъв е процесът на работа и в резултат на това, може бързо и ефикасно да  разреши вашият проблем.

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

    Име*

    Телефон*

    е-поща*

    Относно

    Съобщение