+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Ефикасна организация – спестено време и пари

Начинът, по който работим, ни отличава от другите.

Бизнес моделът на iRepair е изграден на базата на дългогодишният ни опит, придобит при управлението на компютърен сервиз и обслужване на клиенти в САЩ. Винаги ще ви посрещнем с приятелска усмивка и ще бъдете обслужени като част от нашето семейство. Ще направим всичко възможно да разрешим вашият проблем, като основната ни цел е да останете с усещането за професионализъм, удовлетворение и справедливост.

 

Ефикасната и организирана работа ни прави по-бързи и по-достъпни.

 

Спестено време.

Техник без опит първо ще повреди вашето устройство, преди да разбере как да го поправи. Това няма как да стане пред вас поради обясними причини. Такъв техник ще загуби много време, за да се научи как да работи, и много време за да поръча части, които евентуално би повредил в процеса на работа.

Спестени пари. 

Много от сайтовете със съвети и инструкции за ремонт усложняват ненужно процедурата, като ви карат да преминете през излишни стъпки. Тези допълнителни стъпки усложняват и оскъпяват ремонта, съветвайки техника да замени части, които не е имало нужда да се бъдат заменяни. Пример за това е препоръката при MacBook Pro, да се заменя цялата горна част на лаптопа, вместо само клавиатурата.

Организирани сме за работа в голям обем.

Вярваме в бизнес модела от типа голям обем и по-ниски цени. Предпочитаме да има повече работа на по-ниски цени, вместо по-малко работа на по-високи цени. Нашият Apple сервиз е оптимизиран да приема голям обем ремонти, което ни прави много ефикасни. Ефикастност означава кратко време за ремонт и по-достъпни цени.

Инвентар от резервни части в наличност.

Поръчваме частите директно от производителя, а не от търговци, които често дори ги нямат на склад. Наличността на само една част значи, че ако е дефектна, ремонтът ще се забави със седмица, докато се поръча нова. Това е развиваща се индустрия и много от техниците нямат необходимия опит, за да разберат важността на наличен запас от части, за да не се забавя ремонтът поради липсата им. В повечето случаи никой в района не може да изпълни специфичен ремонт толкова бързо и достъпно като нас – често защото имаме отлично изградена снабдителна верига за резервни части.

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

    Име*

    Телефон*

    е-поща*

    Относно

    Съобщение