+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Справедлива ценова политика

Моралният подход към цените ни прави различни.

 

Твърдо стоим против идеологията, при която клиента бива таксуван в зависимост от това колко е готов да плати.

Типичната ценова политика на повечето бизнеси, е изискване на сумата която клиентът е готов да плати. Хората, вярващи в такъв тип философия обикновено се обосновават с тезата “целта на бизнеса е да търсиш максимална печалба…“ Те не вярват, че изисквайки много повече от стандартната цена за части и труд, буквално обират клиента. Възмутени сме от широкото разпространение на такъв тип ценова политика.

 

Вярваме, че справедливото ценообразуване е ключов фактор за устойчивото и дългосрочно развитие на всеки един бизнес.

Нашите цени са основани на това, което чувстваме за справедливо. Работим за изграждането на честна репутация – от типа в която, ще ни се доверите на това, което казваме, без да се налага да проучвате предварително, за да сте сигурни, че няма да бъдете излъгани. Вярваме, че това е устойчива бизнес практика, която е ключова за изграждането на удовлетворена клиентска база и поддържане на отлична репутация.

 

В същото време не сме най-евтините.

Целта ни не е да бъдем с най-ниски цени, а да сме професионалисти в това което правим. Цените ни отразяват качеството на услугите и удобството, което предлагаме, като чрез нашата специализация и набор от умения предоставяме отлично сервизно обслужване. Държим в наличност частите, необходими за повечето ремонти, което ни позволява да извършим услугата в кратък срок. iRepair е лицензирана фирма, която осигурява гаранция за свършената работа. Ако се случи така, че случайно повредим нещо, ние поемаме отговорността за това и го поправяме за наша сметка.

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

    Име*

    Телефон*

    е-поща*

    Относно

    Съобщение