+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Сервиз за MacBook дънна платка в България

Вашата MacBook дънна платка е повредена, а официалният сервиз на Apple ви дава цена за цялостна подмяна, започваща от 1000 лева нагоре? А сега накъде?

Ние ще осъществим ремонт на вашата MacBook дънна платка, без значение дали лаптопа е бил залят с течност или има друг проблем. Ще се погрижим да възвърнем вашият Mac лаптоп към живот и да заработи отново като нов. Ако поради някаква причина /например при напреднала корозия на множество елементи или прекъснати вътрешни писти/ ремонта е неуспешен, няма да дължите такса за това, че сме опитали да го поправим, т.е. няма да платите нищо.

Много от сервизите ще искат да заменят вашата дънната платка с нова поради липса на умение и знание как да я поправят, както и поради липсата на необходимите професионални инструменти.

Вместо да подменим цялата дънна платка, ние ще локализираме само дефектиралите елементи и ще ги заменим с нови, като така ще спестите голяма част от разходите, необходими при цялостна подмяна. Дънната платка на MacBook съдържа хиляди взаимосвързани микро елементи и чипове – няма смисъл да се изхвърля цялата, само защото един или няколко от тези 1000+ елемента са повредени! За всеки такъв ремонт ви предоставяме 3 месеца гаранция.

Macbook logic board service

Изполваме професионално оборудване

В сервиза сме инвестирали и използваме най-добрите високотехнологични инструменти като Hakko, Weber, Fluke, Omano, Amscope, Rigol, Siglent и други, за да имаме необходимите пособия за извършване на качествен ремонт на дънните платки на ниво елемент. Всички компоненти, които използваме в процеса на сервизно обслужване на Apple продуктите са от най-добрите. Не правим компромис с качеството на материалите, затова използваме само световно утвърдени продукти като Amtech пасти и флюсове, Kester запойващи смеси, 3M двойно залепващо тиксо и т.н., като повечето от тях се произвеждат и внасят директно от САЩ.

Macbook logic board repair

Елате на място в сервиза или изпратете вашият MacBook за ремонт

Живеете в София? Посетете нашият сервиз! Донесете лаптопа си за ремонт на дънна платка и ние ще се погрижим!

Намирате се извън София? Няма проблем! Може да изпратите вашия MacBook до нашия сервизен център за ремонт, като следвате инструкциите. Моля изпращайте целият лаптоп за да може правилно да диагностицираме и отстраним проблема.

Ако сте фирма която иска да изгради дългосрочни бизнес отношения с нас и редовно да използва нашите услуги на преференциални цени, обадете ни се за повече информация?

Проблемите с дънните платки най-често са причинени от физическа повреда, стареене на елементите,  прегряване или заливане с течност. Ако вашата дънна платка е повредена и са ви дали абсурдно висока цена за ремонт, ние може да ви помогнем. Повечето от възникналите проблеми могат да бъдат отстранени като се ремонтира вашата оригинална дънна платка. Не е нужно да се подменя изцяло тази скъпа част за да имате отново работещ MacBook! Чрез ремонт на платката вместо подменянето и с нова, ние може да ви спестим много средства. Нивото на успеваемост при такъв вид ремонт е много високо. Ако вашата машина има един от следните симптоми, това е сервизът, от който се нуждаете.

 1. MacBook не се включва.
 2. MacBook се изключва от самосебе си секунда след като сте го включили.
 3. MacBook не разпознава зарядното
 4. MacBook не може да зарежда батерията
 5. MacBook не работи на батерия, но работи на зарядно
 6. MacBook не работи на зарядно, но работи на батерия
 7. LCD екрана няма подсветка, но има картина
 8. Лаптопа си прави каквото си иска /държи се неадекватно/
 9. Дънната платка е заключена с firmware парола

Защо да използвате iRepair за ремонт на вашата дънна платка?

 

Предлагаме трайни решениа за проблемите с електрониката на вашия Apple лаптоп.

Работим върху всички Intel базирани Apple лаптопи от 2009 до днес.

Всеки един MacBook, MacBook Pro или MacBook Air лаптоп произведен в последните 7 години, е подходящ за ремонт.

Приемаме клиенти на място в сервиза или лаптопи, изпратени до нас за ремонт.

Дали сте на съседната улица или сте на стотици километри от нас, и в двата случая предоставяме подходящи възможности, за да ви помогнем.

Изполваме части от оригиналните производители.

Повечето части за вашата дънна платка са налични за поръчка. Apple не произвежда Intersil чипа, контолиращ зареждането на батерията или 0402 предпазителя, който изгаря, когато неопитен техник се опита да замени LCD екрана без да разкачи батерията. Такива електронни части са с широко приложение и не са уникални за Apple.

Възможно е договаряне на отстъпки за редовни бизнес клиенти или други сервизи, ползващи нашите услуги.

Ако сте собственик на сервиз, може да прекратите практиката с подмяна на дънните платки и да започнете да ни изпращате оригиналните за ремонт на много по-ниска цена.

Даваме пълна гаранция за извършените ремонти.

Ако дънната платка спре да работи, поради причина различна от заливане с течност или физическа повреда, и това се случи в рамките на 3 месеца след като лаптопа е напуснал нашия сервиз, ние ще я поправим без отново да дължите такса за ремонт.

Имаме дългогодишен опит и отлична репутация.

Ние сме лицензиран бизнес с легитимна работилница и стотици доволни клиенти. Проучете и ще се уверите сами!

 

Обадете се за безплатна консултация с наш техник

Телефон: 02 950 6655 | GSM: 0897 64 3030

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

  Име*

  Телефон*

  е-поща*

  Относно

  Съобщение