+359 2 9506655 | +359 897 643030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Въпроси и отговори

Как се осъществява ремонтът?

Има два начина да поправим вашето устройство:

 • Донесете го за ремонт в сервиза

Посетете ни на място, за да поправим вашето Apple устройство. Ще ви предоставим безплатна диагностика, така че ще знаете колко ще ви струва ремонта преди да сме го приели.

 • Изпратете го в нашият сервиз

Посетете страницата Извън София за инструкции, след това изпратете Apple устройството заедно с вашата информация и кратко описание на проблема до адреса на Ай Рипеър ЕООД – ул. Стара Планина №10, гр. София, п.код 1000

Ние ще го поправим и ще ви го изпратим обратно по ЕКОНТ с наложен платеж

 

Какво ви е работното време, кога мога да посетя сервиза?

Посетете ни през работно време Понеделник до Четвъртък от 10 до 18 часа за безплатна консултация. Ще установим проблема и ще ви предоставим всички възможни варианти за разрешението му.

 

Колко ще ми струва да проверите моят MacBook, iMac, iPad или iPhone?

НИЩО! Вярваме че таксата за диагностика е хищнически подход в бизнеса с ремонт на компютри. За това ние нямаме такса и ви предоставяме безплатна диагностика!

 

Само устройства на Apple ли ремонтирате?

Да, ние сме специализиран извън-гаранционен сервиз за продукти на Apple

 

Не значи ли липсата на сертификат, че нямате понятие какво вършите или че ремонта няма да бъде извършен качествено?

Не. За да бъде един сервиз официален гаранционен сервизен център на Apple, той трябва да купува всички части директно и само от Apple. Това условие дава на Apple възможността да определя високи цените за частите, което допринася до ненужното оскъпяване на ремонтите. За да имат печалба, официалните сервизи трябва да определят много висока цена за всеки ремонт, тъй като преди това са платили висока цена за частите.

 

Но не подлага ли Apple всички части на продължителен изпитателен тест, за да се увери в качеството им?

Не. Знаете ли какво означава „оторизиран от Apple”? Може да си мислите , че това значи по-добри части, но всъщност те са същите, които и ние ползваме, с изключение на високите цени, на които Apple принуждава официалните сервизи да ги закупуват. Разликата при iRepair е, че ние използваме старият класически метод, изпробвайки частите преди да ги монтираме, за да сме сигурни, че отговарят на нашите строги изисквания за качество.

 

Не знае ли оторизирания техник на Apple по-добре как да разглоби дадено устройство?

Не. Ние сме чували “Аз работех за Apple” много пъти. Когато извършват ремонт, на сертифицираните техници на Apple не им е позволено да запояват или подменят каквото и да било по дънната платка. Такъв метод за ремонт на Mac лаптоп е много ограничен, като последствията от тези ограничения е високата сметка. Поради неспособността и незнанието как да ремонтиран дънната платка на MacBook те изцяло я заменят с друга – за което плащате вие!

 

Не значи ли сертифициран от Apple, че моето устройство ще бъде сглобено правилно?

Бихте си помислили така! Често ремонтираме машини, които преди това са били обслужвани от сертифициран Apple сервиз и виждаме липсващи болтчета, надраскани части и компоненти, непочистени от прах, вентилатори и радиатори… Това е типично! Това показва липсата на опит на повечето „сертифицирани“ техници работещи над тези устройства.

Да бъде сертифициран от Apple означава, че някой е преминал тест и може да чете инструкции. Това не означава, че има дългогодишен опит с ремонта на Apple устройства. Ние имаме.

 

Значи да бъдеш официален сервиз на Apple няма нищо общо с използването на по-качествени части, а по-скоро възможността на Apple да печели от това че потребителите биха предпочели думата „официален“?

Да.

 

А тези места които казват, че са оторизирани от Apple, а в същото време работят на много ниски цени?

Ако някой ви даде евтина цена и твърди, че ремонтът е оторизиран от Apple, това просто не е вярно. За да може този ремонт, който са извършили, да бъде оторизирана от Apple, той трябва да се извърши с части закупени директно от Apple, като тогава цената би била много по-висока.

 

Как ремонтът ще се отрази на моята гаранция?

Всеки, който не е напълно оторизиран гаранционен сервиз на Apple, технически нарушава вашата гаранция.

В действителност обаче, ако Apple не забележи, че устройството е било отваряно и ремонтирано, тогава няма проблем.

Ако вашият лаптоп е бил повреден в следствие на заливане с течност и ние поправим вашата дънна платка, понякога ремонтът на корозирали връзки и пътечки оставя следи, но в същото време ремонтът е много надежден и ефективен. В такъв случай ще бъде очевидно, че някой е работил върху машината.

 

Как постигате такъв кратък срок за ремонт?

Имаме добре организирана бизнес структура. В момента, в който станете наш клиент, вашата машина става приоритет до тогава, докато не е завършен ремонтът. Извършваме всички ремонти тук на място, като често започваме в момента, в който оставите вашето устройство.

Повечето необходими части са в наличност. За много от ремонтите не се налага да поръчваме части! Моментът, в който решите да използвате нашата услуга, ние сме готови да започнем.

 

Вместо iRepair, ще отида при някой който казва, че може да го поправи много по евтино.

Пожелаваме ви късмет. Повечето от тези места не са истински бизнеси, или в тях работят хора, които нямат необходимият опит. Те буквално се учат, практикувайки върху вашето устройство или следвайки указания от YouTube. Това е добър източник на информация, но гледането на YouTube не прави някой добър техник, а го прави такъв, който може да следва инструкции.

 

Обадих ви се или ви писах еmail да се пазаря за цената, но вие ми затворихте и не ми отговорихте. Защо така?

Това се случва само при едно обстоятелство – когато си имаме работа с човек, който се опитва да свали летвата твърде ниско. Ако сте ни се обадили, получили сте цена за ремонт и в същото време започнете да се пазарите, защото някъде другаде щели да ви го поправят много по-евтино, вие няма да бъдете обслужени при нас. Не си губете времето да се обаждате отново и да се опитвате да оправите нещата след свършен факт.

Нашата цел не е да бъдем с най-ниските цени, а да сме професионалисти в това което правим. Ние сме високо специализирани в нашият набор от умения и предоставяме отлично сервизно обслужване, като цените ни отразяват качеството на услугите и удобството което предлагаме. iRepair е лицензирана фирма, която осигурява гаранция за свършената работа.

 

В заключение, защо да използвам услугите на iRepair?

Научил съм се /създателят на iRepair/ да ремонтирам електроника по класическият начин, чрез чиракуване и ремонт на касетофони, телевизори, VCR, Xbox, PS, лаптопи и друг електронни устройства. Можете да бъдете сигурни, че резервната част инсталирана във вашата машина е оригинална и е получена от доставчик с висока репутация. Ние предлагаме ремонтни услуги в тясно специализирана област и обхват, като така ви предлагаме кратък срок за ремонт, добри цени и отлично обслужване. Това е професионализъм в най-добрия му вид, следващ основни ценности и стоящ далеч от агресивната продажна политика и некадърна работа.

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 643030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник - Четвъртък
от 10:30 до 18 часа

Изпрати запитване

  Име*

  Телефон*

  е-поща*

  Относно

  Съобщение