+(359) 2 950 6655 | +(359) 897 64 3030 [email protected] гр. София, ул. Стара Планина №10

Възстановяване на данни от iPhone в София

Може да възстановим вашите данни.

Ако вашият iPhone е повреден от течност, влага или просто е спрял да работи – ние ще се оптаме да възстановим вашите данни /контакти, снимки, видео/. Ако не успеем да възстановим вашите данни – няма да платите никаква такса.

За възстановяване на данни от iPhone използваме същите похвати, както при ремонта на Mac дънни платки.

 

Професионално обработване на дънната платка на iPhone.

Дънната платка на вашия iPhone е съставена от множество миниатюрни електронни елементи, които са покрити с метални щитове, наречени екрани. Ако телефонът е повреден от вода или течност, първото, което сервизите за мобилни телефони правят, е да се опитат да го почистят. Проблемът е, че повечето от тях не извършват правилно почистването, като преди това не премахват металните екрани и така не достигат до корозията, стояща под тях. Това просто не е правилно и не работи добре, но поради някаква причина, е най-разпространеният начин за обработка. За да добиете представа – почистването на iPhone без да се премахнат екраните на неговата платка е същото, като да се изкъпете с дрехите.

Повредата на електронните печатни платки от течност е процес, който с времето причинява все по-големи щети поради корозирането на елементите и пистите между тях. Колкото по-дълго се опитвате да включите устройството при наличие на такава корозия, толкова по-голям става проблемът. При повреда от течност винаги подхождаме с приоритет пред всички други ремонти на платки. За целта изполваме ултра-звукова вана със специална почистваща течност, която премахва корозията от цялата платка.

 

Обадете се за безплатна консултация с наш техник

Телефон: 02 950 6655 | GSM: 0897 64 3030

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 64 3030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: [email protected]

Понеделник - Четвъртък
от 10 до 18 часа

Изпрати запитване

    Име*

    Телефон*

    е-поща*

    Относно

    Съобщение