+(359) 2 950 6655 | +(359) 897 64 3030 info@iRepair.bg гр. София, ул. Стара Планина №10

Ремонт на iPhone

Сервиз за ремонт на iPhone в София Център

Важно: в сервизa категорично и под никаква форма НЕ предлагаме услуга за отключване или разкодиране на iOS устройства

 

Вашият iPhone е повреден?

Затова сме тук! Разрешавали сме проблемите на стотици собственици на Apple iPhone в София и цяла България, включително хардуерен ремонт на дънна платка

 

Счупен дисплей / екран на iPhone?

Това е най-често срещаният проблем. Цялата серия телефони – от iPhone 4, през iPhone 4S, iPhone 5 и iPhone 5S, iPhone 6 и iPhone 6 Plus, iPhone 6s и iPhone 6s Plus до iPhone 7 и iPhone 7 Plus, имат много деликатно стъкло, което се чупи много лесно. Смяната с нов стъклопакет за всички модели iPhone осъществяваме на същия ден, често в рамките на 30 мин – посетете ни в сервиза и ще бъдете обслужени без предварителна уговорка!

Нещо което ни отличава в ремонта на счупено стъкло на iPhone е, че използваме само висококачествени чисто нови стъклопакети отговарящи на необходимата OEM заводска спецификация. Нискокачествените стъкла се чупят много по-лесно, а евтините дигитайзери не реагират адекватно на допир.

Подменяме цeлият преден панел на iPhone с чисто нов, не подменяме само счупеното стъкло и не изполваме рециклирани части

Ремонтът, който прилагаме при счупено стъкло, е подмяна на целия фабрично произведен пакет от стъкло, дигитайзер и дисплей/екран, като вярваме, че това е единственият правилен и качествен подход за ремонт. Много от сервизите използват рециклирани стъклопакети, на които само стъклото е било заменено с ново. Такъв подход за ремонт е некачествен и недълготраен, като в бъдеще се разлепя рамката която държи стъклото, появяват се проблеми с дисплея като линии, дефектни пиксели, затъмнени или светли петна или проблеми с touch функцията.

Дигитайзерът, намиращ се между стъклото и дисплея, е устройството, което превръща вашето докосване в цифров сигнал, който iPhone разбира и изпълнява. Докато един на сто качествени дигитайзера има проблеми с touch функцията, то един на всеки 10 некачествени имат такива проблеми.

Основният ни приоритет преди всичко друго е качеството а не ниската цена. Изполваме само висококачествени чисто нови части, които ни дават необходимата увереност за предоставяне на гаранция, покриваща евентуални заводски дефекти на новата част, като проблеми с touch функцията или екрана.

 

Home бутона не отговаря на натискане?

Това е често срещан проблем при iPhone. Бутонът се замърсява или прекъсвачът който отговаря за него, отказва да работи. Ние ще отворим вашият iPhone и ще заменим бутона с нов, като това ще възстанови функцията му. Имайте в предвид, че при подмяна на home бутона на iPhone 5s и всички следващи модели, се губи touch ID функцията.

 

Батерията пада бързо след пълно зареждане?

След година-две активна употреба, много от iPhone устройствата не могат да изкарат цял ден с едно пълно зареждане. Други симптоми за дефектна батерия са рязко понижаване на процентите, пълно самоизключване в студено време, прекалено бързо зареждане до 100%, подуване на батерията и др. Проблеми с батерията на iPhone се случват доста по-често, отколкото при iPad, защото батерията е много по-малка и подлежи на по-интензивно изполване. Имаме в наличност оригинални батерии за почти всички модели на iPhone. Смяната става за 15 мин, на момента докато чакате – обадете се и попитайте!

Други софтуерни и хардуерни проблеми с Apple iPhone върху които работим

 • iPhone с неработеща touch / тъч функция на екрана – не отговаря на допир
 • iPhone не може да се включи
 • iPhone не зарежда батерията или зарежда много бавно
 • След зареждане на iPhone, батерията пада бързо дори и без да сте го използвали
 • iPhone не разпознава зарядното
 • Предната или задната камера на iPhone не работи
 • Сива тряптяща ивица в горната част на дисплея на iPhone 6 и 6 Plus
 • Липса на подсветка на LCD дисплея на iPhone

Какво НЕ извършваме

 • Не подменяме само стъклото на iPhone, а целия преден панел с чисто нов – включващ пакет от LCD и touch
 • Не предлагаме дънни платки за iPhone, но ако имате ваша може да ви я заменим
 • Не работим върху проблеми с GSM обхвата и baseband чипа
 • Не работим върху проблеми с Wi-Fi връзката
 • Не извършваме ремонт на iPhone повреден вследствие от намокряне или заливане с течност. Въможностите за успешен ремонт при такава повреда са доста ограничени. В повечето случаи допълнитгелно има нужда от нова батерия и нов дисплей което оскъпява ремонта и го обезмисля
 • Не приемаме за ремонт iPhone който е повреден вследствие от навити на грешно място по-дълги болтчета (long screw damage)
 • Не извършваме хардуерни ремонти на iPhone 3G, 3GS, 4 и 4S. Предлагаме единствено смяна на батерия за 4 и 4S

 

 

Обадете се за безплатна консултация с наш техник

Телефон: 02 950 6655 | GSM: 0897 64 3030

Обадете се или ни посетете

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

Телефон: 02 950 6655
Мобилен: 0897 64 3030

ул. Стара Планина №10
гр. София, п.код 1000

е-поща: info@iRepair.bg

Понеделник до Петък:
от 10:00 до 18:00 часа

Изпрати запитване

Име*

Телефон*

е-поща*

Относно

Съобщение